Over ons

IJzersterke knowhow met een stevige portie betonervaring

C.L.P.T. beschikt over een compleet assortiment aan metalen hulpstukken voor het hijsen, vastzetten en verbinden van prefab betonelementen. Naast een selectie internationaal geproduceerd materiaal, biedt C.L.P.T. ook zelf vervaardigde buigbare opvulbuizen aan. Hierdoor zijn de levertijden voor dit materiaal kort en kunt u als klant kiezen voor maatwerk.

Metaalbedrijf C.L.P.T. werd opgericht in 1995 en onlangs overgenomen door jonge, dynamische ondernemers. Zaakvoerders Xavier Dereeper en Tanja Werbrouck hechten veel belang aan de kwaliteit en veiligheid van hun producten en een vlotte, flexibele dienstverlening, voor zowel nationale als internationale klanten.

Alle hulpstukken worden nauwgezet gecontroleerd door hun leveranciers en na aankoop nogmaals getest via onafhankelijke laboratoria. Hijsproducten worden steevast geleverd met een CE-certificaat.

Daarnaast zet C.L.P.T. zich elke dag opnieuw in voor een uitstekende service en het vinden van passende oplossingen voor de noden van klanten. Een maximale klanttevredenheid staat dan ook centraal in de concrete mission van dit bedrijf.

Interesse in onze producten? Op zoek naar maatwerk voor uw prefab- en bouwbedrijf? 

Maak nog vandaag een afspraak en leg uw noden aan ons voor.